Verhuur en verkoop van campers

Randstad campers

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar, Klik op de vraag om het antwoord te zien.
Staat uw vraag er niet bij stuur ons dan een bericht via de contactpagina

Kan ik beter een camper huren of kopen?

Voordeel van een camper kopen zijn:

– Maximale vrijheid; Je kunt gaan wanneer je wilt
– Een camper gaat, bij goed onderhoud, tot 40 jaar mee
– Er is ruime keus aan nieuw en gebruikt, gespreide betalingsmogelijkheden

Voordeel om een camper te huren:
– Ieder jaar een nieuwe camper met de laatste noviteiten en milieueisen
– Als je een jaar op een andere manier op vakantie gaat, geen kosten
– Een nieuwe huurcamper v.a. €350,- p.wk is voor iedereen betaalbaar
– U kunt ieder jaar de camper aanpassen aan het aantal personen, het land en afmetingen

Wat betekenen de letters op jullie site die bij de verschillende campers staan?

A = Alkoof
B = Bed beneden (frans bed)
C = Compact lijn (smaller of breder, kan ook een buscamper zijn)
D = Dubbel 2 persoons bed ( frans bed en hefbed)
E = Enkele bedden
G = Garage en dwars bed achter
i = Integraal model
Q = Queeensbed
R = Buscamper

Het nummer erachter is het volgnummer zodat elke camper uniek is.
Comfort line campers hebben airco, vliegendeur, luifel, fietsendrager, WC, Douche etc.
Compact line campers zijn de compactere campers met bovenstaande comfort line opties.
Luxe line campers hebben de comfort line opties met meestal nog extra’s zoals extra airco, achteruitrijsensoren, remis etc
Exclusive lijn modellen hebben de comfort line en luxe line opties en daar nog TV, satelliet schotel en inventaris bij

Hoe kan ik zien of er een camper beschikbaar is?

We hebben bij elke camper een unieke kalender die de actuele beschikbaarheid weergeeft. Rood is geboekt en niet meer beschikbaar. Blauw of half-blauw is de zogenaamde wisseldag. Groen is gehele dag vrij. De kleuren lichtgroen, middengroen of donkergroen staan voor laag, midden en hoogseizoen. 24 uur per dag kunt u de vrije data boeken, reserveren of een offerte aanvragen.

Hoe gaat dat met de kilometers als ik er extra rijdt?

U heeft bij een reservering 215 kilometer per dag vrij (tenzij anders vermeld; bereken uw prijs). De totaal aantal kilometers staan altijd duidelijk vermeld wanneer u een offerte opvraagt via de website, optie en uw reservering. In sommige gevallen ontvangt u ook bij huur langer dan 3-5 weken gratis alle kilometers vrij of bij korter huur kunt u alle kilometers vrij afkopen. De kosten staan vermeld bij de opties bij een boeking. Een losse extra kilometer kost 25 cent. Omdat u nooit weet hoeveel u gaat rijden (daar is ook een camper voor!) kunt u alle pakketten bij ons ook nog na de reis afsluiten.

Kunnen jullie ook de camper op locatie bezorgen?

Het op locatie brengen van de camper bieden wij als extra service aan (behalve in het hoogseizoen). Wij bezorgen de camper tegen een meerprijs. De totale kosten kunnen wij voor u berekenen in een aparte offerte.

Hebben de campers ook een fietsendrager en/of luifel?

Onze campers zijn zo compleet mogelijk uitgerust. Bijna elke camper heeft een fietsendrager en/of luifel. Sommige campers beschikken ook over een satelliet schotel. Mocht u fietsen mee willen nemen, dan bieden wij de mogelijkheid om tegen een meerprijs fietsen te huren. Wij hebben ook inklapbare elektrische fietsen beschikbaar. Daarnaast is de keukeninventaris in de camper aanwezig, zie voor uitgebreide inventaris onderstaande PDF inventaris lijst. Verder bieden wij de mogelijk tot het huren van stoelen, tafels, zeil, etc.

 
 
Als ik bij jullie een camper huur, hoe laat kan deze ophalen en hoe laat moet deze retour zijn?

We hebben als stelregel 16.00 uur ophalen en 10.00 uur retour. De tijd ertussen is voor de controle en schoonmaak. Eerder vertrekken of later terugkomen is altijd bespreekbaar en per situatie verschillend. U kunt bij u reserveren de optie “eerder” of “later” vertrekken aangeven. Wij zullen dan uw camper dan voorrang geven op de andere objecten.

Zie pagina Ophaal en Retourtijden.

Is de huur camper verzekerd?

Ja, de camper is all risk verzekerd. Uw eigen risico per gebeurtenis is maximaal de hoogte van de borg. Tevens ANWB is door ons geheel verzorgd en verzekerd. Onze gratis meegeleverde ANWB wegenwacht Europaservice met als aanvulling Kampeerauto service Buitenland zorgt ervoor dat u geen reis en kredietbrief IRK meer hoeft af te sluiten. Als u wenst kunt u eventueel op eigen initiatief een reis en/of annuleringsverzekering afsluiten.

Hoe lang gaan de gasflessen mee in de camper?

De meeste campers zijn voorzien van twee Propaan gasflessen om te koken, verwarmen en te koelen. In de zomer is er 1 volle gasfles van 11 KG aanwezig. Ga ervan uit dat een gastank bij normaal gebruik 4-6 weken meegaat. Als u langer dan 3 weken met de camper op vakantie gaat, zorgen wij voor een gratis 2e gasfles. Deze worden gebruikt voor warm water, extra koeling koelkast en verwarming van warm water en evt. verwarming van de camper. In de winter heeft u 2 of 3 gasflessen nodig per 2 weken. In de winter verhuren we de wintercampers en hebben de ervaring dat een fles ca. 1 week meegaat (afhankelijk van de buitentemperatuur. In dit voorbeeld gaan we uit van -10 graden celcius en de verwarming op de lage stand). Propaangas is vorstvrij tot -42 graden. LPG gas tot ca. -10 graden.

Mag ik in een camper rijden met een Duits kenteken ?

Ja, er zijn een aantal voorwaarden opgesteld door de belastingdienst om als Nederlander in een buitenlandse auto of camper te rijden. In het buitenland mag u met een buitenlandse camper onbeperkt rijden. In Nederland mag u met een buitenlandse nummerplaat maximaal 2 weken (per huishouden) rijden. Gaat u met 4 personen uit 2 huishoudens, is er dus een vrijstelling van 4 weken mogelijk. Alles is op de site van de belastingdienst na te lezen en u kunt zich op de volgende link digitaal aanmelden. U heeft dan van ons het kenteken en chassisnummer van de auto nodig.

Formulier van de Belastingdienst

Ik wil graag van donderdag tot maandag de camper huren. Kan dat?

Ja, bij ons kunt u op elk gewenste datum terug komen en vertrekken. Mits beschikbaar en passend in de planning. De ophaaltijd is 16.00 uur. Retour tijd is 10.00 uur. Bij elk object kunt u ook een optie aanvinken om eerder of later te vertrekken.Meer over ophaal- en vertrektijden.

Heeft de camper een vignet voor Oostenrijk, Tjechie en Zwiterland?
Omdat de vignetten tegenwoordig per week gekocht kunnen worden zal er geen geldig Oostenrijk vignet aanwezig zijn. Het Zwitserland vignet is een jaar geldig. Op sommige campers zijn deze aanwezig. Wij weten niet of het aanwezig is op de camper. U kunt het vignet ook eenvoudig onderweg bij veel tankstations kopen.
Wat zijn de voorwaarde bij Randstad campers?
Op welke manieren kan ik betalen?

We hebben 3 manieren van betalen. Lees hier onze betaalmogelijkheden.

Ik zoek een camper voor 2 dagen. Kan dat?

Een camper of caravan huren kan per dag. Hou er wel rekening mee dat in verhouding de kosten hoger zijn voor die ene dag of twee dagen. Dit komt door alle opstartkosten die met het verhuren van camper gemoeid zijn. Ten eerste zijn er administratie kosten. Als tweede moet de camper goed uitgelegd worden bij vertrek. Als u hem vaker voor korte dagen huurt, kunnen we hiervoor afspraken maken en de uitleg niet meer doen. Geef het ons even aan, dan kunt u die kosten sparen. Ten derde maken we in het begin de afspraak met u dat u zelf de camper van binnen schoon maakt. Wij maken de camper dan van buiten schoon. Het kost veel tijd om schoon te maken en loont zich niet voor een paar dagen. Ten vierde; U heeft 100 tot 200 kilometer vrij. Als u 1 dag de camper huurt, maakt u ook in verhouding veel meer kilometers dan wanneer u 2 of 3 weken gaat. De kilometers zijn weliswaar niet zo duur, maar het kan een aanslag op uw budget zijn. Als laatste moeten we elke camper ten alle tijde bij terugkomst en testen zodat alles in orde is voor de nieuwe verhuurders. Graag uw begrip voor deze situatie. Als u dus de camper alleen voor een nachtje slapen wilt gebruiken is het wellicht voordeliger om een hotel te nemen of met een tent naar een camping te gaan.